بسياري از افراد به دلايلي از شير و فرآورده هاي لبني استفاده نمي کنند اما مي توان به منظور تامين کلسيم بدن ، برخي سبزيجات را جايگزين آن ها کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محصولات لبني منبع فوقالعاده کلسيم محسوب ميشوند اما تعداد ميوه و سبزيجاتي که حاوي اين مادهي معدني هستند کم نيست.
اغلب زماني که پزشکان از کلسيم و تاثيرات مهم آن در بدن صحبت مي کنند ذهن بيشتر افراد به سمت محصولات لبني مي رود بسياري هم تصور ميکنند بايد در روز چند ليوان شير بخورند تا بتوانند کلسيم بدنشان را تامين کنند.
کلسيم براي استحکام استخوانها و دندانها ضروري است اما اگر از محصولات لبني خوشتان نميآيد و يا به هر دليل لب به شير نميزنيد اين سبزيجات را در رژيم غذاييتان جايگزين کنيد.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان